Wie zijn ?

Albert
Alex
Bas
Edwin

Wij zijn gelijkgestemde ZZP-ers die hun krachten gebundeld hebben onder één commerciële naam en bieden onze hoog kwalitatieve diensten onder deze naam aan.

We hebben diepgaande kennis. Zowel van technieken, branches als producten en oplossingen. Daarnaast onderhouden we actief contacten met leveranciers, zijn aanwezig bij de meeste vooraanstaande conferenties en vangen dus alle trends op. Alles bij elkaar genomen kunnen we dus op vrijwel alle vlakken klanten helpen hun technische vraagstukken tot een goed einde te begeleiden.

 

Erwin
Jancko

verhaal

In 2018 zijn we verschillende ZZP-WhatsApp-groepen gestart en hebben we meetings gehad om kennis uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Links en rechts wisten we elkaar in de groepen en ook steeds vaker persoonlijk te vinden voor technische vraagstukken, opdrachten en andere zaken.

De WhatsApp-groepen groeide al snel uit tot een landelijke dekking. 

 

 

Met het groeien van de groepen, merkten we ook dat onderwerpen en contacten iets minder persoonlijker werden en groeide de groep van mensen die er toegelaten werden en niet meer persoonlijk kenden. Mede hierdoor ontstond vanuit verschillende hoeken een soort van behoefte om iets kleiners met elkaar op te starten.

 

Een samenwerkingsverband zoals we het noemen waar we enerzijds zzp-ers als elkaar makkelijk kunnen vinden, qua kennis, kunde en anderzijds de klanten en bedrijven weten die ons (netwerk van kennis, kunde en kwaliteit) makkelijk kunnen vinden. 

 

Bij een selecte groep ontstond het idee dit verder vorm te gaan geven en heeft het initiatief genomen heeft en elkaar gesproken. Wat daarop volgde was een bijeenkomst in een iets grotere samenstelling. Er werd een naam verzonnen en er werd een logo en een strijdplan bedacht. Niet veel later was de maatschap IT Alliance een feit!

 

Ondertussen werken we samen en helpen klanten hun technische vraagstukken tot een goede oplossing te leiden.

 

 

Onze kernwaarden:

  • Respect
  • Kennis
  • Kunde
  • Kwaliteit
  • Diversiteit
  • Openheid

Partners, waarmee we

Met deze partners werken wij veelvuldig samen. Daarnaast hebben wij van de meeste  producten de gewenste kennis en kunde in huis.

Nerdio partner!

Zoals velen al weten zijn we sinds vorige week helemaal fan van NerdIO. Vorige week hebben we een inspirerende en

Lees verder »

Vraag? nodig? Kennismaken?

Copyright 2020 – IT Alliance