Nerdio partner!

Zoals velen al weten zijn we sinds vorige week helemaal fan van NerdIO. Vorige week hebben we een inspirerende en leerzame sessie over #NerdIO en NerdIO for #WVD gehad. Dat smaakte naar meer en hebben toen besloten om partnership met NerdIO te sluiten.

Vandaag is het zover: IT Alliance is partner van NerdIO! Wij zien de toegevoegde waarde van NerdIO en NerdIO for WVD. Wij willen op deze manier onze horizon verbreden en organisaties helpen met de transitie, optimalisatie en het beheer van Windows Virtual Desktop. Het ontbreken van efficiƫnte beheermogelijkheden voor WVD zorgt ervoor dat NerdIO for WVD een must have is voor de omgeving.

Dit partnerschap gaat een heel leuk en interessant samenwerkingsverband worden. Wij hebben er veel zin in!

Behoefte aan meer informatie, een demo of advies omtrent NerdIO for WVD of WVD alleen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel deze post!


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email